Results for mindfulness

 
mindfulness
Mindfulness Yakult Belgium NL.
Mindfulness is de laatste jaren over de hele wereld erg hip geworden, maar in Japan zit het al eeuwen in de cultuur geworteld. Mindfulness is je bewust zijn van elk moment. Dit lijkt misschien ver verwijderd van mindfulness zoals wij het kennen: wat de Japanners zazen noemen met gekruiste benen mediteren op een kussen.
Mindfulness Resilience.
Er werden me allerlei medicijnen toegeworpen die ik niet wilde innemen nee ik wou vastbesloten een ander pad vinden. Ik kwam in de wereld van yoga healing en mindfulness terecht en er gingen nieuwe deuren nieuwe zienswijzen en mooie ervaringen voor me open.
Mindfulness Psychologie Magazine.
Mindfulness kan dan een goede manier zijn om meer rust te ervaren en een burn-out te voorkomen. Uit meer dan 1400 onderzoeken bleek mindfulness daarnaast effectief te zijn bij depressies, chronische pijn, concentratiestoornissen, hartritmestoornissen, maagklachten, verslavingen, hoge bloeddruk, angststoornissen en aanhoudende slapeloosheid.
Het wonder van mindfulness: de klassieke meditatiegids Bibliotheek Turnhout.
In dit boek geeft de auteur zijn fundamentele methode weer; het volgen van de ademhaling, om kalm en aandachtig te blijven ook al bevindt men zich in lastige omstandigheden. Het zijn onder andere oefeningen in mindfulness, een keuze uit de boeddhistische soetra's' en een lezing over de volkomen bewuste ademhaling.
Luisteren Leven in de Maalstroom.
Leven in de maalstroom. Op deze website vind je alle info in verband met mindfulness en zen, alsook teksten en meditaties. Aanmelden voor een activiteit doe je best online via de formulieren op deze site. In de Maalstroom. Copyright 2016, Edel Maex.
Mindfulness Maak een einde aan stress en burn-outs door meditatie.
Op elk moment van de dag kan je mindfulness toepassen op situaties die je tegenkomt. Toch zijn er een aantal goede oefeningen en tips om mindfulness toe te passen. De meest handige tips en oefeningen vind je hieronder. Een enorm effectieve en eenvoudige oefening is meditatie.
Mindfulness oefenboek Het voorwoord.
Paperback / softback. Het Mindfulness oefenboek biedt alle praktische hulp die je nodig hebt bij het beoefenen van mindfulness en leert je hoe je somberheid, gepieker en negatieve gedachten de baas kunt worden. Het staat boordevol aanwijzingen, tips, oefeningen en werkbladen.
mindfulness.
Wat is mindfulness niet? Aangezien iedereen het zomaar mag geven, is dat toch iets zweverigs, niet? Spijtig genoeg kan dat soms zo zijn. Terwijl het eigenlijk helemaal niet zweverig is. Mindfulness is een milde open volgehouden aandacht in het hier en nu.:

Contact Us