Search for mindfulness

 
mindfulness
Wat is mindfulness? Het Trainingsbureau voor Mindfulness legt het uit.
Eigenlijk is het een combinatie van die twee: door het huidige moment aandacht te geven, merk je op wat er is in dit moment. Maar hoe leef je meer in het moment? Dat doe je door aandachtsoefeningen, oftewel mindfulness oefeningen. Je hebt formele mindfulness oefeningen, dat zijn de mindfulness meditaties; en informele oefeningen, daarbij probeer je een gewone activiteit met aandacht te doen, bijvoorbeeld eten, wandelen of douchen. Je richt tijdens een mindfulness meditatie bijvoorbeeld de aandacht op de adem.
Mindfulness Resilience.
Er werden me allerlei medicijnen toegeworpen die ik niet wilde innemen nee ik wou vastbesloten een ander pad vinden. Ik kwam in de wereld van yoga healing en mindfulness terecht en er gingen nieuwe deuren nieuwe zienswijzen en mooie ervaringen voor me open.
Voordelen OZ Vitaliteit: mindfulness OZ.
Je wordt stressbestendiger en je levenskwaliteit neemt toe. Met meer dan 1.200 studies is mindfulness ondertussen een wetenschappelijk beproefde methode! Passen onze tijdstippen of locaties je niet? Dankzij een overeenkomst met Itam institute for training of attention and mindfulness krijg je als OZ501 klant 50 korting op een Mindful Me training in jouw buurt.
Mindfulness op school: 8 dingen die je zeker moet weten Klasse.
Want achter die hype zijn er wel degelijk wetenschappelijk aangetoonde effecten. En gelukkig zijn er, naast de goeroes in de mindfulness business, ook heel wat mensen die op een heel correcte en integere manier met mindfulness bezig zijn. Mindfulness helpt soms, maar is geen wondermiddel.
Stresskliniek Mindfulnesstrainingen ZNA.
Lichaam, gevoelens, gedachten en communicatie zijn daarbij belangrijke themas. Edel Maex, psychiater en afdelingshoofd. Jen Bertels, psycholoog. Lien De Rijdt, psycholoog. Vera Marchand, leerkracht. Contacteer ons op 03 280 35 05. Raadpleeg ons in. Overzicht mindfulness trainingen. Leven in de maalstroom.
8 aandachtspunten voor een mindfulness leven Hans Schouten Burn-out Coaching.
De 8 mindfulness aandachtspunten. Jon Kabat-Zinn, de grondlegger van westerse vorm van mindfulness, noemt acht aandachtspunten voor een goede basishouding die bevorderend werkt. Deze achtaandachtspunten staan niet los van elkaar maar overlappen en versterken elkaar wederzijds. De 8 aandachtspunten zijn.:
mindfulness? moment.
Mindfulness is het ontwikkelen van een innerlijke balans, die je helpt het leven te benaderen met een grotere stabiliteit, begrip en wijsheid en die je moment na moment opnieuw laat contact maken met het actuele moment nu' Aldus Jon Kabat Zinn, een amerikaanse wetenschapper die in de 70'er' jaren mindfulness voor zijn patienten toegankelijk maakte.
Mindfulness kennismaking Stad Geel.
Wie kent dit niet, in onze vluchtige maatschappij? Heel wat problemen zowel geestelijk als lichamelijk zijn hieraan te wijten. We laten vervelende zaken aanwezig zijn en missen zo de goede dingen. Wil je weten of mindfulness iets voor jou is?

Contact Us