Searching for mindfulness?

 
mindfulness
C'est' quoi le Mindfulness? ELLE-be.
On y enseigne la mindfulness and concentrative meditation therapy, une approche qui réunit à la fois la méditation sans objet, être ici et maintenant, sans jugement, et la méditation avec objet, qui utilise les techniques de visualisation de symboles, dimages, la répétition de mots.
Mindfulness.
Onderzoek heeft uitgewezen dat mindfulness het risico op terugval bij depressie kan verminderen. Ook kan mindfulness angsten beter hanteerbaar maken. Mindfulness heeft niet bij iedereen hetzelfde positieve effect. Als je negatieve effecten ervaart, win dan advies in bij een specialist.
Mindfulness English version Uitgeverij Lannoo.
Instead of trying to achieve goals that lie far ahead in the future, mindfulness teaches you to be present in the moment, with a compassionate and open mind. This book, consisting of short and airy texts, follows the eight weeks of the traditional stress reduction program as it was developed by Jon Kabat-Zinn, the founder of the mindfulness movement.
Het wonder van mindfulness: de klassieke meditatiegids Bibliotheek Turnhout.
In dit boek geeft de auteur zijn fundamentele methode weer; het volgen van de ademhaling, om kalm en aandachtig te blijven ook al bevindt men zich in lastige omstandigheden. Het zijn onder andere oefeningen in mindfulness, een keuze uit de boeddhistische soetra's' en een lezing over de volkomen bewuste ademhaling.
Luisteren Leven in de Maalstroom.
Leven in de maalstroom. Op deze website vind je alle info in verband met mindfulness en zen, alsook teksten en meditaties. Aanmelden voor een activiteit doe je best online via de formulieren op deze site. In de Maalstroom. Copyright 2016, Edel Maex.
Mindfulness voor meer positieve energie Kneipp.
Maar mindfulness kan je helpen om in het hier en nu te komen, om kracht op te doen en om de taken van de dag op een meer ontspannen manier aan te pakken. Mindfulness is dus een anti-stress middel dat je altijd bij je hebt.
Mindfulnessposters Koop mindfulness posters online Posterstore.be.
Mindfulness posters voor scholen. Onze kinderen zijn misschien wel de meest technologische generatie tot nu toe. De druk op de toekomst is zo enorm, dat het belangrijk is om te beseffen hoe kritisch mindfulness is voor ons overleven. Dat is de reden waarom onze mindfulness quotes en mindfulness posters voor scholen zo populair zijn.
mindfulness.
Wat is mindfulness niet? Aangezien iedereen het zomaar mag geven, is dat toch iets zweverigs, niet? Spijtig genoeg kan dat soms zo zijn. Terwijl het eigenlijk helemaal niet zweverig is. Mindfulness is een milde open volgehouden aandacht in het hier en nu.:

Contact Us