More results for mindfulness

 
mindfulness
Mindfulness: de aandachtsoefening Studiecoach.
Mindfulness is een aandachtstraining die goed helpt wanneer je piekert of stress ervaart. Ben je helemaal verloren in je gedachten? Ben je gespannen? Wil je even alles op pauze zetten? Dan kan een mindfulness ontspanningsoefening helpen om terug ademruimte te krijgen.
Mindfulness Resilience.
Er werden me allerlei medicijnen toegeworpen die ik niet wilde innemen nee ik wou vastbesloten een ander pad vinden. Ik kwam in de wereld van yoga healing en mindfulness terecht en er gingen nieuwe deuren nieuwe zienswijzen en mooie ervaringen voor me open.
Mindfulness Psychologie Magazine.
Mindfulness kan dan een goede manier zijn om meer rust te ervaren en een burn-out te voorkomen. Uit meer dan 1400 onderzoeken bleek mindfulness daarnaast effectief te zijn bij depressies, chronische pijn, concentratiestoornissen, hartritmestoornissen, maagklachten, verslavingen, hoge bloeddruk, angststoornissen en aanhoudende slapeloosheid.
Online initiatie mindfulness Kom op tegen Kanker.
Dag tegen Kanker 2020. Sessies mindfulness voor mensen voor kanker, een voor beginners en een voor gevorderden. Inzichten en meditaties uit mindfulness kunnen helpen bij het omgaan met kanker en lichamelijke klachten. Bij mindfulness oefen je om je aandacht te verplaatsen naar één focuspunt bijv.
Stresskliniek Mindfulnesstrainingen ZNA.
Zij schoolde zich bij aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam in het trainen van kinderen en jongeren. Alsook volgde zij binnen ZNA de professionele vorming mindfulness kinderen en jongeren bij Jen Bertels. Zij verzorgt mindfulnesstrainingen voor volwassenen en voor kinderen en jongeren binnen de stresskliniek. Jan Van Hecke. Jan Van Hecke is sinds 2003 psychiater binnen het Acuut Traject van het Ziekenhuis Antwerpen.
David Dewulf: Voorkom een depressie door mindfulness Psychologies magazine België.
D avid Dewulf is opgeleid tot arts maar vooral gekend van zijn werk op het vlak van mindfulness. Hij richtte het Instituut voor Aandacht en Mindfulness I AM op, dat niet alleen wetenschappelijk onderzoek doet maar ook opleidingen geeft en projecten zoals mindfulness voor jongeren ondersteunt.
mindfulness? moment.
Mindfulness is het ontwikkelen van een innerlijke balans, die je helpt het leven te benaderen met een grotere stabiliteit, begrip en wijsheid en die je moment na moment opnieuw laat contact maken met het actuele moment nu' Aldus Jon Kabat Zinn, een amerikaanse wetenschapper die in de 70'er' jaren mindfulness voor zijn patienten toegankelijk maakte.
Mindfulness kennismaking Stad Geel.
Wie kent dit niet, in onze vluchtige maatschappij? Heel wat problemen zowel geestelijk als lichamelijk zijn hieraan te wijten. We laten vervelende zaken aanwezig zijn en missen zo de goede dingen. Wil je weten of mindfulness iets voor jou is?

Contact Us